Home Neuigkeiten Insights Foodservice in Europa: Aktuelle Marktbedingungen, zukünftige Chancen..

Foodservice in Europa: Aktuelle Marktbedingungen, zukünftige Chancen..

Jochen Pinsker, Senior Vice President, Foodservice Europe



Related Videos

See How We Helped a Manufacturer Find New Opportunities

NPD can help you by providing unparalleled visibility into operator purchasing trends and your competitive landscape. See how we helped a beverage manufacturer find new opportunities.

Create an Effective Plan for Recovery and Growth

Our new Future of Foodservice: Restaurant Revival report helps you can overcome uncertainty about what’s ahead for the foodservice industry.

Bright Spots in the Restaurant Industry

Bright Spots in the Restaurant Industry

Are We Eating More Plants?

Offerings of plant-based food alternatives have increased, and Americans’ desire to eat healthier is prevalent – but will consumption of these products grow? Darren Seifer – Food & Beverage Industry Analyst – discusses current plant-based trends with insights from The NPD Group’s latest report: Eating Patterns in America.

Möchten Sie mehr wissen?

Bitte füllen Sie das Formular aus, wenn wir uns mit Ihnen in Verbindung setzen sollen.


Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung dieser Website stimmen Sie der Einstellung dieser Cookies zu. Weitere Informationen finden Sie in unserer Datenschutzerklärung.

Möchten Sie mehr wissen?

Bitte füllen Sie das Formular aus, wenn wir uns mit Ihnen in Verbindung setzen sollen.

Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung dieser Website stimmen Sie der Einstellung dieser Cookies zu. Weitere Informationen finden Sie in unserer Datenschutzerklärung | Cookie Settings.