Home Neuigkeiten Insights Foodservice in Europa: Aktuelle Marktbedingungen, zukünftige Chancen..

Foodservice in Europa: Aktuelle Marktbedingungen, zukünftige Chancen..

Jochen Pinsker, Senior Vice President, Foodservice Europe



Related Videos

What's trending in foodservice?

The story of foodservice is always evolving. Food industry advisor David Portalatin shares insights from Eating Patterns in America from the road.

Are We Eating More Plants?

Offerings of plant-based food alternatives have increased, and Americans’ desire to eat healthier is prevalent – but will consumption of these products grow? Darren Seifer – Food & Beverage Industry Analyst – discusses current plant-based trends with insights from The NPD Group’s latest report: Eating Patterns in America.

Möchten Sie mehr wissen?

Bitte füllen Sie das Formular aus, wenn wir uns mit Ihnen in Verbindung setzen sollen.


Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung dieser Website stimmen Sie der Einstellung dieser Cookies zu. Weitere Informationen finden Sie in unserer Datenschutzerklärung.

Möchten Sie mehr wissen?

Bitte füllen Sie das Formular aus, wenn wir uns mit Ihnen in Verbindung setzen sollen.

Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung dieser Website stimmen Sie der Einstellung dieser Cookies zu. Weitere Informationen finden Sie in unserer Datenschutzerklärung | Cookie Settings.

Follow Us

© 2020 The NPD Group, Inc.