Home Neuigkeiten Insights Foodservice in Europa: Aktuelle Marktbedingungen, zukünftige Chancen..

Foodservice in Europa: Aktuelle Marktbedingungen, zukünftige Chancen..

Jochen Pinsker, Senior Vice President, Foodservice Europe



Related Videos

Plant-Based Alternatives are Going Mainstream

Plant-based alternatives are showing up on menus, but are consumers ordering them? Hear what’s trending from Industry Advisor David Portalatin.

Digital is More than Delivery

Digital ordering may be growing by double digits, but about 90% of restaurant occasions are still at brick-and-mortar locations. David Portalatin shows you what’s trending in our new video.

Snack Foods Function as Between-meal Snacks and Parts of Meals

There is something new happening with snacking. Hear what's trending from Industry Advisor David Portalatin.

Restaurants and Retailers Should Be a Solutions Provider

Food manufacturers, restaurant operators and retailers can find growth by inserting themselves into a consumer's decision-making process. Hear what's trending from Industry Advisor David Portalatin.

Möchten Sie mehr wissen?

Bitte füllen Sie das Formular aus, wenn wir uns mit Ihnen in Verbindung setzen sollen.


Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung dieser Website stimmen Sie der Einstellung dieser Cookies zu. Weitere Informationen finden Sie in unserer Datenschutzerklärung.

Möchten Sie mehr wissen?

Bitte füllen Sie das Formular aus, wenn wir uns mit Ihnen in Verbindung setzen sollen.

Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung dieser Website stimmen Sie der Einstellung dieser Cookies zu. Weitere Informationen finden Sie in unserer Datenschutzerklärung.

Follow Us

© The NPD Group, Inc.